Na zonneschijn komen waterijsjes

Wie vakantie zegt, zegt ijsjes. Na een lange ravotterkesdag of tijdens een wandeling langs de dijk. Van de ijsjeskar die aan je deur passeert of zelfgemaakte ijsjes. Augustus is ijsjesmaand, dus waar wacht je nog op.

Begin op tijd en werk in laagjes

De mooiste ijsjes zijn helaas niet in 1-2-3 gemaakt. Maar met een halve dag kan je al een leuk gelaagd ijsje maken. Per laagje reken je best een halfuurtje 'invriestijd'. Bovendien is honger de beste saus, dus al dat wachten tot je verschillende laagjes ingevrozen zijn, zal uiteindelijk de moeite waard zijn.

Keep it simple

Ben je niet op tijd begonnen maar wil je toch een ijsje in elkaar steken? Kies dan voor 1 smaak, een originele vorm (of een koud stukje fruit op een stokje ;)).

De final touch

Werk je ijsje, in laagjes of 1 smaak, af met chocolade, snoepjes, nootjes... Geef het leuke twist door een origineel stokje te gebruiken.

Zelfgemaakt is extra lekker.

Maak er een feestje van

Nodig je vrienden uit in popsicle stijl.

En geniet van jullie zelfgemaakte ijsjes na een welverdiende picnic! Enjoy :)

Laat je inspireren

 

Feesttips voor augustus

Daar is de tweede helft van de vakantie al... Maar er is ook goed nieuws, want in augustus kan je nog 31 dagen volproppen met zomerfeestjes, strandpret, zon, ijsjes en heel veel  fun natuurlijk! Bouw een zomers feestje dankzij onze tips.

Let's
no-hover

Een dagje FUN aan zee

Zandkastelen bouwen, vliegeren, een frisbeetoernooi en een potje petanque. Afgewisseld met een ijsje met extra veel bolletjes, de ultieme agenda voor een dagje vakantiepret op het strand. Ontdek onze vakantietips!

Let's
no-hover

Augustus = ijsjesmaand

Wie vakantie zegt, zegt ijsjes. Na een lange ravotterkesdag of tijdens een wandeling langs de dijk. Van de ijsjeskar die aan je deur passeert of zelfgemaakt. Augustus is ijsjesmaand, dus waar wacht je nog op.

Let's
no-hover

One = fun

Vieren jullie in augustus een eerste verjaardag? Ontdek onze feesttips om het extra fun te maken!

Let's
no-hover

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 20:55:49 Europe/Brussels +0200