België viert feest!

Je kan niet Duivels genoeg zijn!

2016 wordt het jaar waarin België zegeviert op het EK, het Eurosongfestival en de Olympische Spelen in Rio. En zelfs als het niet het geval is, dan zal het zeker niet aan de supporters gelegen zijn. Als Belgen zijn we meesters in zelfrelativering, maar bovenal meesterlijk in het bouwen van een gigantisch supportersfeestje. Iedereen, -tousensemble- Belg, dat wordt onder alle omstandigheden het motto van 2016 in België!

Vlaggen, schminkstiftjes, hoeden, pruiken... Beken kleur als echte Belgische supporter met deze duivels leuke accessoires!

Alles voor een duivels supportersfeest

Klaar voor het EK?

Helemaal klaar voor het voetbalfeestje van het jaar dankzij onze kalender, spelletjes en andere zwart-geel-rode feesttips!

Tous Ensemble

Zit jij binnenkort ook samen met vrienden en familie aan de buis gekluisterd wanneer het EK 2016 van start gaat? Met onze tips zorg je voor die extra portie ambiance tijdens de wedstrijd en kleurt de ganse buurt zwart-geel-rood!

Let's
no-hover

Creatief supporteren

Straks wordt de officiële aftrap van het EK 2016 gegeven, dus haal je Belgische vlag en je Rode Duivels-tenue maar boven! Een échte supporter gaat natuurlijk all the way ... Met deze creatieve tips maak je je Duivelse act helemaal af!

Let's
no-hover

Overlevingstips

Krijg je het niet echt warm of koud van de hele Rode Duivels-gekte? Troost je, je bent niet de enige! Gelukkig zijn er meer dan genoeg alternatieven om het EK 2016 door te komen zonder ook maar één speelminuut te moeten volgen.

Let's
no-hover

Op verplaatsing!

Van 10 juni tot en met 10 juli is heel Europa in de ban van het EK 2016. Dat zijn dertig dagen waarop je als voetbalfan maar beter geen andere plannen maakt. Maar wat als je tijdens die periode net met vakantie gaat of ergens op een festivalweide vertoeft?

Let's
no-hover

Voorspel de winnaar!

Wie wint volgens jou het EK 2016? Download onze EURO 2016 kalender en vul hem in met jouw voorspellingen!

Let's
no-hover

Ploegenkennis

Spaar alle Panini stickers en ontdek de alles over je favoriete ploegen én tegenstanders! Kom alles te weten over je favoriete Belgische voetballer dankzij Trivial Pursuit en speel een duivels rondje 'Wie is het' of tafelvoetbal tijdens de halftime.

Let's
no-hover

DIY buitenbioscoop

Schreeuw de Belgen naar de overwinning vanuit je eigen tuin! Volg alle matchen van het EK 2016 tijden een groots supporterfestijn samen met vrienden! Je mist geen enkel doelpunt dankzij dit megacoole zelfgemaakte cinemascherm!

Let's
no-hover

Supportersfeestje!

Supporteren voor de Belgen doe je uiteraard in een zwart-geel-rode outfit!

Let's
no-hover

Betaal veilig makkelijk en snel

01-03-2021 10:22:01 Europe/Brussels +0100