Creatief supporteren doe je zo

Straks wordt de officiële aftrap van het EK 2016 gegeven, dus haal je Belgische vlag en je Rode Duivels-tenue maar boven! Een échte supporter gaat natuurlijk all the way … Ben je een keukenprins(es), heb je gevoel voor ritme, jeuken je artistieke vingers of ben je gebeten door de naaimicrobe? Met deze creatieve tips maak je je Duivelse act helemaal af!

Zet je gezicht in de verf

 

Met een zwart-geel-rode schminkstick beken je meteen kleur als Rode Duivels-fan. Onze suggestie: voor de dames drie elegante streepjes op elke wang, voor de heren een flinke dosis driekleurige warpaint onder de ogen. Ben je gezegend met een kale knikker? Trek dan één lange tricolore band van je kin over je hoofd tot je nek!

Maak de artiest in jezelf wakker en bekijk je gezicht als een leeg canvas waar je alle kanten mee uit kunt. Teken de contouren van ons landje met een zwarte schminkstift en vul in met zwart, geel en rood. Of maak van je hoofd een voetbal door kleine witte en zwarte vijfhoekjes te schilderen. En met een beetje make up-ervaring kun je je gelaat makkelijk omtoveren tot een echte duivelse grimas.

Naar de Rode Duivels-schmink

Toeters en bellen

 

Geen voetbalwedstrijd zonder de nodige ritmische ondersteuning! Kom je op zaterdag 11 juni bij FUN voor minstens 10 euro shoppen? Dan krijg je van ons een gratis toeter cadeau om je supportersliedjes extra kracht bij te zetten. Van ‘Tous ensemble, tous ensemble, hey hey!’ tot ‘Melody’ van Dimitri Vegas & Like Mike: elke muzikale aanmoediging klinkt nog een pak overtuigender als je af en toe een flinke ‘TOEEEEEET’ laat weergalmen. Of weet je wat? Toeter gewoon het hele nummer lustig mee! Gooi gerust al je troeven in de strijd en bedenk een originele, bijpassende choreografie die je tussen twee Mexican waves kunt uitvoeren.

Zeg het met stofjes

Natuurlijk kun je de Rode Duivels prima aanmoedigen met een standaard Belgische vlag of driekleurige pruik. Maar beeld je eens in wat je allemaal kunt doen met een naaimachine en een paar meters zwarte, gele en rode stof! Een zwierige strokenrokje* voor dochterlief, een extra lange vlagjesslinger om je woonkamer op te vrolijken of – hé, doe eens gek – een strak maatpak in de Belgische driekleur met tricolore stropdas. Laat je fantasie de vrije loop!

Geen naaitalent?

Hier vind je onze aanbod Rode Duivels-gadgets

Echte Belgische keuken

Een voetbalmatch zonder hapjes en drankjes is als een café zonder bier. Koksmuts op en handen uit de mouwen dus, want met versnaperingen in Rode Duivels-thema kom je pas helemaal in de sfeer! Prik een zwarte olijf, een blokje kaas en een kerstomaatje op een tandenstoker voor een op-en-top Belgisch aperitiefhapje. Meer fan van zoet? Kies dan voor de dessertversie met een blauwe druif, een blokje mango en een aardbei. Een frisse pint mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de wedstrijd. Stel een assortiment Belgische streekbieren samen en maak van elke Duivels-match een echte proeverij. Wedden dat de kinderen helemaal weg zijn van een alcoholvrije cocktail met cassissiroop, sinaasappelsap en frambozencoulis?

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 22:27:55 Europe/Brussels +0200