Geen voetbalfan? Zo overleef je het EK

Krijg je het niet echt warm of koud van de hele Rode Duivels-gekte? Troost je, je bent niet de enige! Gelukkig zijn er meer dan genoeg alternatieven om het EK 2016 door te komen zonder ook maar één speelminuut te moeten volgen.

Ga uit je dak

Binnenkort verdwijnt iedereen achter zijn televisietoestel met het volume dubbel zo hard om de match ook tijdens die onvermijdelijke plaspauze te kunnen volgen. Maak gebruik van de situatie en organiseer een kotfeestje, back to the 90ies-fuif of karaokeavond in je woonkamer. Hoe luider, hoe liever! Wedden dat er niemand komt klagen over lawaaioverlast?

Neem tijd voor jezelf

 

 

Wordt je hele huis overspoeld door een bende uitgelaten hooligans tijdens de Rode Duivels-matchen? In dat geval kies je maar beter voor een activiteit op verplaatsing om de drukte te ontlopen. Zoek even op hoe het speelschema van onze nationale ploeg eruit ziet en plan een rustig avondje uit met gelijkgestemde voetbalhaters. Laat die losbollen maar schreeuwen en toeteren tegen de tv, terwijl jij de hele sauna of bioscoopzaal voor je alleen hebt.

Doe je eigen ding

 

Zit je met een paar voetbalgekke huisgenoten opgescheept? Dan ligt het wat moeilijker … Probeer hen ervan te overtuigen om de televisie naar de tuin of de zolder te verhuizen, zodat je zelf languit in de zetel kunt genieten van een leuke film op de laptop. Of sluit jezelf op in de keuken voor een avondje cupcakes bakken, popcorn poffen of waterijsjes maken. Dat zullen de supporters je vast niet kwalijk nemen als je je kookkunsten komt aanbieden op een presenteerblaadje.

 

Geef je over

En als dat allemaal niet lukt? Dan is overgave de enige oplossing. Verdiep je wat in de achtergrond van onze Duivels, zoek nog snel de buitenspelregel op en ga helemaal uit de bol met onze collectie Rode Duivels-feestartikelen. Zelfs al ken je geen bal van voetbal, aan die heerlijke opzwepende sfeer na een winning goal kan toch niemand weerstaan?

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 13:51:08 Europe/Brussels +0100