Stop je huis én je buurt in een EK-kleedje

Zit jij binnenkort ook samen met vrienden en familie aan de buis gekluisterd wanneer het EK 2016 van start gaat? Je bent niet alleen! Honderdduizenden mensen beleven dit niet te missen voetbalfeest in hun woonkamer, tuin of straat. Met onze tips zorg je voor die extra portie ambiance tijdens de wedstrijd!

Met vlag en wimpel

Laat zien dat je trots bent op onze Rode Duivels en steek hen een hart onder de riem door een grote Belgische vlag voor je raam of aan de voorgevel van je huis te hangen. Zo weten je gasten meteen dat ze aan het juiste adres zijn! Je kunt je woonkamer ook versieren met een tricolore vlaggenlijn, zwart-geel-rode serpentines of ballonnen in onze nationale driekleur. En onthoud: voor echt toegewijde fans bestaat er niet zoiets als too much. Laat je kleine De Bruyne’s en Hazards dus gerust helemaal los in het versieren van hun slaapkamers met posters van hun helden. En een dagje naar school in hun voetbaltenue of driekleurige outfit kan voor één keertje geen kwaad, toch?

Supporteren in de buitenlucht

Als het weer meezit, kun je van elke Duivels-match een heus openluchtfestijn maken. Rol een verlengdraad uit en zet je tv in de tuin – maar vergeet de parasol niet voor dat onverwacht fikse zomerbuitje! Of bekijk de wedstrijden op je eigen buitenbioscoop. Wil je het echte stadiongevoel opwekken? Met een stel tuinstoelen, grote zachte kussens of een comfortabele zitzak kom je al een heel eind.

PS. Als je ook je buren een uitnodiging stuurt voor je voetbalavondje, vermijd je discussies over lawaaioverlast.

Tous ensemble!

Woon je in een voetbalgekke buurt? Ga dan aan de slag met je buren en versier samen de hele straat met vlaggetjes, toeters en bellen. Misschien kunnen jullie er wel een echt straatfeest met een reuzegrote barbecue van maken? Met traditionele pensen met appelmoes en cocktails of shotjes in de Belgische driekleur scoor je gegarandeerd! Is er een pleintje in de buurt, dan kun je in de aanloop naar de match een eigen minivoetbaltoernooi organiseren voor jong en oud – met échte goals of gewoon twee kegels op de grond. En wat dacht je van een workshop spandoeken schilderen, een creatieve grimestand of een snelcursus voetballiedjes bedenken? Sfeer verzekerd!

Nog wat leuke extraatjes voor een geslaagd voetbalfeest

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 18:11:14 Europe/Brussels +0100