Een onvergetelijke dag in de lente van je leven.

Een grote dag, die communie. Geven jullie ook een lentefeest? Hier ben je alvast aan het juiste adres om van die grote dag een onvergetelijk feest te maken.

Binnen of buiten

Weer of geen weer, 't is feest! Maak hét feestje van deze lente lekker gezellig, want we hebben alles in  huis voor wat extra warmte en sfeer. Van partytent, plooimeubilair, parasols, vuurschalen, guirlandes, verlichting tot de tuindecoratie.

Let's
no-hover

Cadeautjes

Tijd voor een grote fiets én een grote cent (of geschenkcheque). Maak er een onvergetelijke dag van, met Fun! Leg je geschenklijstje bij Fun en je krijgt alleen maar voordelen!

Meer info

Let's
no-hover

Het feest

Helemaal in de stijl en het thema die je zelf wil. Alles in het roze, blauw of een echt lentefeest in het groen. Je kan bij ons terecht voor al je tafeldecoratie, themaversiering en leuke foto- en feestaccessoires.

Let's
no-hover

Checklist

Heb je alles in huis voor de grote dag van jouw kinderen?

Communie checklist

Let's
no-hover

Je eigen lentefeest!

Gefeliciteerd!

Een lentefeestje in eigen tuin? Ontdek onze ballonnen, slingers, pinatas, bekers, tafeldecoratie... voor het leukste lentefeestje in de  straat!

Party in pink

Prinses voor een dag

Moet alles roze zijn op jouw communie- of lentefeest? Ontdek onze ballonnen,, slingers, pinatas, bekers, uitnodigingen, tafeldecoratie... voor het leukste lentefeestje in de straat!

Communiefeestje in het blauw

Blauw boven

Blauw, blauw, blauw! Is blauw je lievelingskleur? Dan weten wij alvast hoe je feestje eruit moet zien. Ontdek onze ballonnen, pinatas, bekers, tafeldecoratie... voor het leukste lentefeestje in de straat!

Leg je verlanglijstje bij Fun en ontvang enkel de cadeautjes die jij echt wilt.

Ontdek hier hoe     Naar je verlanglijstje

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 08:41:10 Europe/Brussels +0100