Leve mama!

Zet 8 mei alvast in je agenda, want dan is het moederdag. De dag waarop mama's en mémé's graag eens in de bloemetjes gezet worden. Van DIY bling bling tot kant en klare cadeauboxen. Laat je hieronder inspireren voor een dag vol mama en de cadeautjes die ze dubbel en dik verdient.

Moederdag wedstrijd

Tag je mama op onder de Facebookpost hiernaast en maak kans op een Bongobon 'Ontbijt Met Bubbels'. Deelnemen kan t.e.m. donderdag 5 mei.

Mama in de bloemetjes

 

Zet je mama dit jaar letterlijk in de bloemetjes met deze coole DIY tip! Een bloemstukje uit de duizend voor een unieke mama.

Ontdek hoe je zo'n stukje maakt

Origineel ontbijt op bed

 

Een klassieker in een moederdag jasje. Geef het servies waarin je het ontbijt serveert een gouden of een marble toets. Bling bling!

Maak je eigen kopje fun voor moederdag

Speciaal voor mama

Vivabox belooft een onvergetelijke ervaring cadeau te geven. En wie verdient dat meer dan jouw mama, de beste mama ter wereld.

Let's
no-hover

1 kopje koffie

Koffie, liters koffie. Omdat je mama altijd in de weer is, houdt ze van een momentje voor zichzelf. En dat deelt ze alleen met haar kopje koffie. Extra tip: maak het koffiekopje zelf.

Let's
no-hover

Family time

Mama's houden heel erg veel van family time. En waar vier je die beter dan rond de tuintafel? En buiten in het zonnetje natuurlijk.

Let's
no-hover

Handige hangmat

Zet je mama in het zonnetje. De Cacoon is beschikbaar in verschillende formaten, dus er kan plaats gemaakt worden voor een groepsknuffel.

Let's
no-hover

Boeken voor mama

DIY Cadeautjes op mama's maat

 

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 22:42:50 Europe/Brussels +0100