Algemene voorwaarden verhuurplatform

Werking verhuurplatform

Vanaf het moment wij jouw verhuuraanvraag ontvangen, komen wij in actie. We contacteren onze verhuurpartner, checken of alles beschikbaar is en contacteren je ten laatste de volgende werkdag met meer nieuws. Indien wat je wil huren niet meer beschikbaar is, kijken we altijd voor een waardig alternatief, want we willen niets liever dan dat je feestje doorgaat zoals gepland.

Fun Belgium nv is een verhuurplatform. Dat betekent dat we zelf niets verhuren, maar jou wel in contact brengen met professionele verhuurpartners. Zij hebben de kennis en de ervaring om je te bezorgen wat je wil, hoe je wil en wanneer je wil. Meer info over de partner? Op elk product is een link aanwezig naar de infopagina van de betreffende verhuurpartner.

Betalen

Je huurbestelling betalen kan via:

  • Bancontact/Mistercash
  • Visa, MasterCard en Maestro
  • Paypal
  • Fun geschenkcheque

Betalen via overschrijving is voor verhuurbestellingen niet mogelijk. Dit om de afgesproken termijnen te waarborgen alsook zekerheid in te bouwen voor onze verhuurpartners.

Afhaling/Teruggave

Een huurbestelling afhalen/terugbrengen is enkel mogelijk indien dit expliciet vermeld wordt door de verhuurpartner. In de meeste gevallen is dit niet mogelijk omdat het om kostbare goederen gaat en de installatie/afbraak door of onder het toezicht van professionals moet gebeuren. Dit is altijd een keuze van de verhuurpartner en staat buiten de beslissingsmacht van Fun Belgium nv.

Afhaling en terruggave is enkel mogelijk bij de verhuurpartner zelf. Het is niet mogelijk gehuurde goederen af te halen of terug te brengen bij een winkel van Fun Belgium nv. Deze goederen zullen niet aanvaard worden.

Huur annuleren

Een huurbestelling annuleren is mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor de eerste dag van de huurperiode. Het bedrag wordt dan ook binnen de 5 dagen na annulatie terugbetaald door Fun Belgium nv aan de klant. Annuleren kan enkel via het mailadres: verhuur@fun.be. Bestellingen die geannuleerd worden later dan uiterlijk 3 dagen voor de eerste dag van de huurperiode, worden niet terugbetaald. Het tegenhouden van levering is in overleg met de verhuurpartner en wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd aan de klant.

Waarborg

Het betalen van een waarborg is op verzoek van de verhuurpartner en wordt ook rechtstreeks met de verhuurpartner geregeld. Het ontvangen en terugbetalen van waarborgen gebeurt in geen enkel geval door Fun Belgium nv.

Vragen hierover kan u terugvinden op de infopagina van de verhuurpartner, aanwezig op elk product op het verhuurplatform.

Externe verhuurpartners

Fun Belgium nv is een verhuurplatform. Dat betekent dat we zelf niets verhuren, maar jou wel in contact brengen met professionele verhuurpartners. Zij hebben de kennis en de ervaring om je te bezorgen wat je wil, hoe je wil en wanneer je wil.

Fun Belgium nv is niet verantwoordelijk voor de acties/daden van de verhuurpartners. Indien u klachten hebt over de partij waarmee werd samengewerkt tijdens de huur van een goed of dienst, kan u altijd contact opnemen via verhuur@fun.be. Wij zullen uw geval met de verhuurpartner bespreken en indien de klacht gegrond is in het voordeel van de klant, de samenwerking met de verhuurpartner herzien. Compensaties worden in geen enkel geval door Fun Belgium nv uitgekeerd indien duidelijk aangetoond kan worden dat de fout bij de klant of verhuurpartner ligt.

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 08:47:31 Europe/Brussels +0100