Attracties

Springkastelen zijn een klassieke garantie op plezier. Deze grote en kleurrijke luchtkussens trekken op elk feestje de aandacht en de kinderen zijn er gek op. Maar er zijn nog opties om de jonge gasten mee te verwennen. Fun verzamelt ze allemaal op hun verhuurplatform.

   

Wat wil je huren?

Onlangs verhuurd:

Attracties huren

Springkastelen blijven de absolute nummer 1 binnen het aanbod. ‘Kwaliteit’, ‘veiligheid’ en ‘comfort’ zijn de kernwoorden voor een succesvolle party verhuur waarop je als klant kan rekenen. Het thema van het springkasteel kies je zelf uit het ruime aanbod.

Wil je toch eens wat anders voor je feestje? Denk dan zeker eens aan een trampoline voor bijkomende springplezier voor de kinderen. De meer avontuurlijk aangelegde kinderen zullen dan weer in een hindernisbaan een extra uitdaging zien. Kruipen, springen, glijden en obstakels vermijden is een leuke manier om uren tijd mee te verdrijven.

Andere mogelijkheden om de kinderen speelvertier te bezorgen zijn onder andere: een ballenbad, go-carts om mee te racen of één van de uitdagende opblaasbare attracties uit de categorie sport en spel.

Voor de volwassenen zijn de spectaculaire rodeostier of de opblaasbare sumopakken absolute toppers. Wie cowboy blijft het langste op de wilde stier zitten? Welke grappige sumoworstelaar blijft het langst in de ring staan? Alles voor je verjaardagsfeestje bij Fun.

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

22-02-2019 15:04:30 Europe/Brussels +0100
Feestje Ofwa