Springkasteel huren

Wanneer je een springkasteel huurt, heb je het voordeel te kunnen kiezen tussen verschillende kleuren en variaties. Welk springkasteel je ook kiest, de Fun springkastelen bieden uren plezier en sportieve activiteit. Besteed dan ook even de aandacht om er gewoonweg het leukste springkasteel van allemaal uit te kiezen. Zo vervolmaak je het grote feest en wordt het voor de kinderen én de hele familie een feestje om nooit te vergeten.

Denk bij je reservatie aan het volgende:

  • Het aantal aanwezige kindjes om zo de grootte van het springkasteel te bepalen
  • De tijdsduur van de huur: een dag, een weekend, een week?
  • De variatie in of op het springkasteel: mag er een glijbaan, ballenbad of klimdeel inzitten?
  • De locatie van het springkasteel: binnen of buiten?
Ja, ik wil een springkasteel huren!

Veilig en in orde

Springkastelen huur je in goede staat en voldoen altijd aan de opgelegde veiligheidsnormen. Om dit te garanderen worden ze proper bij je thuis bezorgt en meteen ook opgezet door de verhuurpartner. Na het event komt de firma ze terug ophalen én afbreken. Dit allemaal om de zorgen voor de klant te beperken en de levensduur van de springkastelen te garanderen. Zo garanderen ze een dag zonder problemen, hopen plezier en niet onbelangrijk de hygiëne voor elk spelend kind.

Praktisch: van vervoer tot installeren

Denk je dat een springkasteel uitpakken en opblazen niet zo eenvoudig is? Geen probleem. Wij vervoeren het springkasteel tot de op u gewenste locatie en staan in voor de opzet en installatie. Nadien weer afbreken en opplooien vormt ook geen probleem. Het grote voordeel rond de verhuur van springkastelen? Je hoeft geen ruimte te voorzien om het pakketje nadien op te bergen.

Reserveer snel

Wanneer je een feest organiseert en je wilt een springkasteel op de kop tikken, wees er dan snel bij. De communies en lentefeesten zijn in aantocht. De feestperiode rond april en mei is dus snel volgeboekt.

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 13:25:43 Europe/Brussels +0100