beloningspunten

  

Verkleden

Verkleden kinderen
Verkleden vrouwen
Verkleden mannen
Verkleedaccessoires

Toppers voor kinderen


Verkleedaccessoires

Verkleedkledij volwassenen: populair


carnaval 2017

Een verkleedpartij is altijd een goed idee! Daarvoor heb je echter wel de perfecte verkleedkledij en accessoires nodig. Met een originele outfit uit het ruime verkleed aanbod van Fun ben je zeker de ster van de verkleedpartij! Al deze artikelen zijn vlot te bestellen op onze webshop en bovendien heb je 365 dagen bedenktijd. Wist je trouwens ook al dat thuisleveringen vanaf €50 gratis zijn? Langskomen kan natuurlijk ook altijd! We verwelkomen je graag in één van onze 30 winkels. Geen redenen meer om te twijfelen dus! Wordt de ster van je eigen verkleed feestje en zorg met de hulp van de beste feestwinkel online voor een onvergetelijke ervaring. Fun, jouw enige echte party shop online!

trends carnaval 2017

Carnavalstrends 2018

We zijn 2017 ingegaan en dat wil zeggen dat ook carnaval er opnieuw zit aan te komen! Natuurlijk wil jij samen met hele gezin gehuld gaan in de hipste carnavaltrends van 2017.

Let's
no-hover
7 originele carnavaloutfits

7 Originele Kostuums

Carnavalskleren en verkleedkledij heb je in alle geuren, kleuren en formaten. Maar wil je dit jaar niet voor één van de zovele traditionele carnavalskostuums gaan? 

Let's
no-hover
carnavalskleren voor babies

Carnaval voor Baby's!

Carnaval staat voor de deur! Mogelijkheden te over om je baby in een leuke carnavalsoutfit te steken!

Let's
no-hover
Leukste kids kostuums voor carnaval

Leukste Kids Kostuums!

‘t Is bijna carnaval! Tijd om de carnavalskleren weer vanonder het stof te halen… of zijn je kids wel eens aan een nieuw carnavalskostuum toe? Dan ben je aan't goeie adres!

Let's
no-hover

Betaal veilig makkelijk en snel

14-12-2018 00:20:43 Europe/Brussels +0100
Feestje Ofwa