Verkleedkledij thema's

Populaire thema's

Bekijk alle thema's

verkleedkledij fantasie
Verkleedkledij piraten
Verkeledkledij beroepen
Verkeledkledij clowns
verkleedkledij fluo
Verkleedkledij voor huisdieren
Verkleedkledij tirol
Verkleedkledij cowboys en indianen
Verkleedkledij per land
Verkleedkledij muziek en dans
Verkleedkledij sprookjesfiguren
Morphsuits

Toppers

Halloween of Carnaval

Het allerleukste aan Carnaval, Halloween of ieder ander feestje met een verkleedthema is dat je een paar keer per jaar iets of iemand kunt zijn dat je normaal gesproken niet bent. Je kunt jezelf zo mooi mogelijk maken of juist extra eng of stoer. De keuze is helemaal aan jou! Verkleedthema's hebben het altijd al goed gedaan op feestelijke gelegenheden. Je kunt het echt niet gek genoeg maken en het is geoorloofd om helemaal uit te pakken. Zonder enige schaamte kun je compleet los gaan en waan je jezelf voor een avond, of misschien zelfs enkele dagen, een ware superheld, een prachtige prinses of een onverschrokken schurk. Er is toch niks leuker dan dat?

Thema beroepen

Een piloot en een stewardess, een kapitein met een matrozenmeid: voor elke knappe man bestaat er een vrouwelijke, mooie evenknie. Vandaag bestaan er bijna geen typische vrouwelijke en mannelijke beroepen meer. Verkleed je dan ook zoals je het graag wilt: een beroep waar je naar opkijkt, of wat je altijd had willen zijn? Verkleedkledij met beroepen als thema doen het steevast goed. Van jong tot oud en van dik tot dun, iedereen vindt het leuk om zich eens voor een dag of wat in een compleet andere rol te wanen. En er is natuurlijk keuze uit mega veel beroepen. Van heldhaftige beroepen zoals een astronaut of een FBI agent, tot schurken of gangsters. Had je vroeger bijvoorbeeld altijd al brandweerman willen worden, maar is dit helaas niet gelukt? Dan is het nu je kans, want met Carnaval kostuums kun je jezelf helemaal uitdossen!

Thema's indianen en cowboys - piraten - ridders - prinsessen

Wat hebben indianen, cowboys, piraten, ridders en prinsessen met elkaar gemeen? Juist! Het zijn allemaal super gave thema's voor geweldige verkleedkledij! En het zijn thema's die zeer geschikt zijn voor alle leeftijden. En wat zo leuk is, is dat deze thema's heel geschikt zijn om met een hele groep of als gezin de verkleedkleding op elkaar af te stemmen. Want meer dan eens verkleden volwassenen zich als stoere ridder of elegante prinses, en lopen de kinderen in bijpassende carnavalskleding naast ze.

Thema film & tv - sprookjesfiguren

De fictieve wereld wordt werkelijkheid met verkleedkleding in dit thema. Niets is zo plezant om een personage uit een film, televisieserie of sprookje tot leven te laten komen. Voor jonge meisjes zal dit al snel een van hun favoriete sprookjesprinsessen zijn, en voor jongens de stoere ridder van het populaire spel Fortnite. Elke superheld vindt zijn vrouwelijke tegenhanger: zo wordt de heldhaftige Superman bijgestaan door zijn aantrekkelijke Superwoman, en Batman door de sexy Catwoman. Samen kunnen jullie de wereld aan! De televisieseries en films kunnen dan ook voor een dagje werkelijkheid worden wanneer je je gaat verkleden als Marilyn Monroe, als een Star Wars-figuur of als Minion.

Thema dieren

Hoe verkleden volwassenen zich het liefst tijdens een optocht? Juist! In een dierenkostuum. Er zijn natuurlijk allerhande soorten verkleedkleren met dit thema, maar de onesie is hiervan veruit de populairste. En als je een maatje groter koopt, kun je jouw normale kleding hier heel gemakkelijk onder aanhouden. Op deze manier heb je het lekker warm als je lang buiten moet staan.
Maar voor welk dier kies je dan? Ga je voor een dier dat je in de dierentuin terug kan vinden, zoals een leeuw, een panter of een olifant? Of kies je voor het thema boerderij en wordt het een koeien- , kippen- of paardenkostuum? Wat ook een heel leuk idee is, om met een hele groep als insecten rond te lopen. Als de een zich verkleed als vlinder, de ander als bij en weer een ander als lieveheersbeestje, dan is de dierentuin compleet!

Morpshuits – Opposuits

Vind je het wel eens leuk om totaal onherkenbaar iemand de stuipen op het lijf te jagen? Met een morpshuit – een all-in-one spandex pak – kom je uit de duisternis gesprongen. Bewegen in zo’n pak gaat erg flexibel. Geen morphsuits, maar wel verrassende herenpakken in waanzinnige kleuren die ook subliem als gegoten zitten. De Opposuits is alle aandacht op jou gericht, op je pak vol bloemen, sterretjes of hartjes. 

Betaal veilig makkelijk en snel

31-07-2021 16:10:26 Europe/Brussels +0200