tips tegen jouw verveling!

Door omstandigheden moeten we op dit moment wat meer tijd binnenshuis doorbrengen. Maar binnen zitten hoeft allesbehalve saai te zijn!

Hier zijn onze 10 tips om die ergerlijke verveling tegen te gaan. Houd jezelf lekker bezig, en word een paar vaardigheden of hobby's rijker! Scroll naar onder voor enkele geweldige suggesties te zien voor toffe dingen om thuis te doen.

1Puzzelen

Wist je dat in Europa Netflix en YouTube hun diensten vertragen om het internet niet "kapot" te maken? Wel goede oude legpuzzels hebben niets van bandbreedte nodig. Puzzel je rot! Ze zijn tijdrovend en verslavend!

2Spelletjes

Bordspellen, terug van nooit weggeweest! Vul de klassiekers in je spelletjeskast aan. In plaats van voor de zoveelste keer megamiljonair te worden in Monopoly, doe je er goed aan om iets verfrissend in huis te halen!

3Gamen

Dit is het perfecte moment om te gamen! Als je wat afleiding nodig hebt, zal niets de tijd beter killen dan onze PS4 games. Ga op in het spel met een gloednieuwe controller of praat met je vrienden via headset.

4Rondracen

Scheur door de gangen en vlam door de tuin met onze R/C auto's, drones en robots. Helemaal gek van telegeleid racen? We hebben zelfs auto's die op je muren en plafonds rijden!

5Opruimen

Er zijn veel manieren om opruimen leuk te maken! Wie stopt het meeste rommel weg? Ga de strijd aan tegen je gezinsleden. Daarbij horen natuurlijk handige (en mooie) opbergdozen.

6Groene vingers

Tuinieren is een gezonde en leuke bezigheid zijn voor elk gezinslid, ook voor je kinderen! Tuinieren kan kindjes helpen leren hoe dingen groeien en hoe ze er voor zorg moeten dragen.

7Boetseren

Duik in de creatieve speelpret met Play-Doh. Maak zelf de lekkerste cupcakejes in een handomdraai met de cupcake speelset of zoek schatten met Okkie de Octopus.

8Parels

Maak prachtige ontwerpen met kleine diamantachtige steentjes of de klassieke strijkparels. Versier je frame met sprankelende gekleurde pailletten.

9Knutselen

Nog meer ideeën nodig om deze dagen met je thuisblijvertjes door te brengen? Creatiki staat voor leuk, eenvoudig, creatief en doe-het-zelf knutselspeelgoed.

10Fietsen

Kindjes kunnen rond de 18 maanden oud al beginnen met een loopfiets. Loopfietsen zijn pedaalloze fietsen die de ontwikkeling van motorische vaardigheden stimuleren! 

Hou je creatief bezig

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

03-08-2021 05:09:43 Europe/Brussels +0200