Baba Yega Wedstrijd

Win één van de 50 x 4 familietickets voor Baba Yega: The Movie!

Op 28 maart is het zover. Dan komt de ‘Baba Yega: The Movie’ in de zalen. En jij kunt kans maken op één van de 4 x 50 familietickets*! Hoe? Beantwoord onderstaande vragen en de schiftingsvraag en misschien bemachtig jij wel een van de familietickets. Deelnemen kan tot en met 1 april 2018 (23 uur 59).

Korte inhoud van de film

Vijf ruimtewezens (Baba Yega) komen met hun ruimteschip in de problemen en één van hen stort neer op Aarde. Tijdens de zoektocht naar deze verloren Baba, raken de vier andere Baba’s betrokken in een strijd tegen de kwaadaardige Cordelia Zen en haar geheime organisatie tegen “jeugdig gespuis”.
De verloren Baba komt ondertussen in contact met Alima, een jong meisje dat recent doof geworden is, en haar broer Noah. Ook zij krijgen het aan de stok met de geheime organisatie van Cordelia.

*De KFD filmtickets voor Baba Yega: The Movie zijn geldig in alle bioscopen in Vlaanderen en Brussel (Vlaamse film) waar de film op het programma staat. De tickets zijn geldig zolang de film in de bioscoopzalen te zien is.


Web-form is not active.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-02-2021 05:13:11 Europe/Brussels +0100