Wedstrijd Playmobil The Movie

Zoek de PLAYMOBIL: THE MOVIE figuren & win!

Playmobil the Movie - wedstrijd Fun

Net zoals in de PLAYMOBIL: THE MOVIE is er een figuur verdwenen. Doorzoek de Playmobil categorie van Fun, duid hieronder aan welk figuur je niet vond en maak kans op een van de prijzen.

Dat is ofwel de speeldoos met het vermiste personage (30 winnaars) ofwel de hoofdprijs: de volledige PLAYMOBIL: THE MOVIE speelset met alle speeldozen gebaseerd op de film. Wie weet ben jij een van deze gelukkige winnaars en kan je thuis de film naspelen.

Deelnemen aan de wedstrijd

🔎In een Fun winkel

Net zoals in de film is er in de Fun winkel een figuur verdwenen. Doorzoek de winkel, kruis op het wedstrijdformulier aan welke figuur volgens jou vermist en en maak kans op een van de prijzen.

Download het wedstrijdformulier

🔎Online op fun.be

Doorzoek de Playmobil categorie, duid onderaan deze pagina aan welk figuur je niet gevonden hebt, vervolledig het formulier en maak kans op een van de prijzen.

Naar de Playmobil categorie

De prijzen en bekendmaking winnaars

De winnaars worden op deze pagina bekendgemaakt en zullen een mailtje ontvangen met de boodschap dat ze een prijs gewonnen hebben. Dit zal ten laatste gebeuren op vrijdag 20 september 2019. De winnaars worden bepaald door een jury. Opgelet: er zal slechts rekening gehouden worden met één deelnemingsformulier per familie, wonende op hetzelfde adres.

Wedstrijdreglement

Winkelprijs (30 winnaars)

De hoofdprijs (1 winnaar)

Online deelnameformulier

* Enkel open voor unieke deelnames. Meerdere pogingen worden niet aanvaard.
Deelnemen kan tot en met 15/09. Inschrijvingen na die datum worden niet meer aanvaard.

Web-form is not active.

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 09:23:03 Europe/Brussels +0100