Sinterklaas en De Wakkere Nachten

wedstrijd sinterklaas en de wakkere nachten

Win tickets voor ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’, in de bioscoop vanaf 24 oktober

De Sint brengt jou dit jaar veel vroeger een bezoekje: op 24 oktober al! Of liever, jij aan hem! En gelukkig hoef je ook niet per se tot 's ochtends vroeg op te blijven om Sinterklaas te treffen. Wat je hiervoor moet doen? Vervolledig het onderstaande formulier en beantwoord de schiftingsvraag. Je maakt nu kans op één van de 50 familietickets voor ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten', een film van Stijn Coninx naar een verhaal van Hugo Matthysen. Een familieticket biedt plaats aan 4 personen.

Deelnemen kan tot en met woensdag 24 oktober 2018 23.59 uur!

Win nu tickets!

Het verhaal van de film

Wanneer Sinterklaas en Zwarte Piet 's nachts over de daken wandelen, worden ze opgeschrikt door vreemd nachtelijk lawaai: van belgerinkel tot knallende ballonnen en zelfs een drumstel.

De hele stad ligt nacht na nacht wakker en de inwoners zijn boos op de Sint, omdat ze denken dat hij het kabaal veroorzaakt.  Héél toevallig baat de gewiekste zakenvrouw Frutselia een winkeltje uit met speciale slaapmiddeltjes, dat sinds het nachtlawaai wel erg goed draait.

Sinterklaas is heel triest dat de mensen boos zijn op hem. Er zit maar één ding op: de Sint moet zijn onschuld bewijzen.

Lees het wedstrijdreglement
Web-form is not active.

Extra kleurplaat

Kleurplaat Sinterklaas en De Wakkere Nachten

Download kleurplaat

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 08:02:20 Europe/Brussels +0100