Fun Lokeren

Op zoek naar een Fun winkel of afhaalpunt? De openingsuren en het adres van Fun Lokeren vind je hier. Jouw vrijetijds- en speelgoedwinkel in de buurt, vol play create en party. Hier begint de pret!


← Toon alle winkels
Adres & openingsuren

Zelebaan 73 bus C
Lokeren
093 26 85 20

ma-vr 10u00 - 18u30
za 10u00 - 18u00
zo gesloten


Onze gloednieuw pilootwinkel: Fun Lokeren.

Fun Lokeren steekt in een nieuw jasje. Feest!

Fun wordt terug op de rails gezet. Met 400m2 feestartikelen en extra create wordt het aanbod volledig toegepast op de noden en wensen van onze doelgroep. De winkels worden leesbaarder en logischer. Kom naar onze pilootwinkel en laat je inspireren. 

Om het aanbod tot zijn volste recht te laten komen, werd Lokeren omgedoopt tot pilootwinkel. In deze winkel staat de klant én beleving centraal. De winkel werd zo ingedeeld dat er 3 shop-in-shops zijn; play, create en party. Op verschillende plaatsen overlappen deze werelden met als doel inspireren en goesting doen krijgen in plezier.

In het hart van onze pilootwinkel, de ‘funzone’, valt altijd iets te beleven. Demo’s, testen...een feest! Fun wil weg van ‘het supermarktgevoel’. Fun gaat voor geloofwaardigheid en expertise op het vlak van producten, beleving en service. Een volwassen merk, met een hoekje af. Vanaf nu wordt het heel moeilijk om niet van Fun te houden.

Carnaval folder


Betaal veilig makkelijk en snel

funmaster