Fun Lokeren

Adres

Zelebaan 73 bus C
9160 Lokeren

093 26 85 20      Route

Openingsuren
Maandag
gesloten
Dinsdag
van tot
Woensdag
van tot
Donderdag
van tot
Vrijdag
van tot
Zaterdag
van tot
Zondag
van tot

 

Zoek een andere winkel

Op zoek naar een Fun winkel of afhaalpunt om jouw feest bijzonder te maken?

Dan is Fun Lokeren the place to be & to party! Ontdek hier de openingsuren en adresgegevens & kom maar af!

We helpen je graag verder met de allernieuwste speelgoedcadeautjes voor een groot sintfeestje, piñatas en ballonnen voor een tip top verjaardagsfeestje, een partytent en BBQ voor je Hawaï feestje en nog zoveel meer...

Kortom: Fun staat voor “Play, Create, Party” in een wereld vol plezier!

Feestje ofwa?!


← Toon alle winkels

Onze gloednieuw pilootwinkel: Fun Lokeren.

Fun Lokeren steekt in een nieuw jasje. Feest!

Fun wordt terug op de rails gezet. Met 400m2 feestartikelen en extra create wordt het aanbod volledig toegepast op de noden en wensen van onze doelgroep. De winkels worden leesbaarder en logischer. Kom naar onze pilootwinkel en laat je inspireren. 

Om het aanbod tot zijn volste recht te laten komen, werd Lokeren omgedoopt tot pilootwinkel. In deze winkel staat de klant én beleving centraal. De winkel werd zo ingedeeld dat er 3 shop-in-shops zijn; play, create en party. Op verschillende plaatsen overlappen deze werelden met als doel inspireren en goesting doen krijgen in plezier.

In het hart van onze pilootwinkel, de ‘funzone’, valt altijd iets te beleven. Demo’s, testen...een feest! Fun wil weg van ‘het supermarktgevoel’. Fun gaat voor geloofwaardigheid en expertise op het vlak van producten, beleving en service. Een volwassen merk, met een hoekje af. Vanaf nu wordt het heel moeilijk om niet van Fun te houden.


Betaal veilig makkelijk en snel

25-01-2020 06:20:16 Europe/Brussels +0100
fun master