Xbox One Far Cry New Dawn

1 foto

Special price € 14,99

Normale prijs: € 29,99

Je bespaart 50%

Voorraad controleren of reserveren in een Fun winkel in de buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Xbox One Far Cry New Dawn

Pre-orderbonus*

Pre-order om een extra voertuig skin te ontvangen bij de lancering van de game. Rijd in stijl door het post-apocalyptische Hope County, Montana, met de Unicorn Trike skin.

Productomschrijving

Het is zeventien jaar na de wereldwijde, nucleaire ramp. Je keert terug naar Hope County, Montana, om een drastisch veranderde wereld aan te treffen. Hier hebben overlevenden zich verzameld in verschillende groepen, elk met hun eigen regels, om de chaos te overleven.

In deze nieuwe wereldorde reizen de wrede Highwaymen, geleid door tweelingzusjes Mickey en Lou, van plek naar plek om mensen van hun dierbaarste bezittingen te beroven. Terwijl overlevenden hun land proberen te verdedigen tegen meedogenloze aanvallen van de Highwaymen, is het aan jou om hulp te bieden en de strijd aan te gaan.

In dit nieuwste deel van de bekroonde Far Cry-franchise, ben jij de laatste verdedigingslinie in het veranderde, post-apocalyptische Hope County. Help overlevenden, start Escalations, ga op expeditie en maak onverwachte bondgenoten.

VECHT OM TE OVERLEVEN IN EEN ADEMBENEMENDE, POST-APOCALYPTISCHE WERELD

 • Uitgestrekte velden in bloei en dichte begroeiing nodigen je uit om een dodelijk, post-apocalyptisch landschap te ontdekken. Dit kan alleen óf met een vriend in coöp-modus.
 • De dieren in het wild zijn door de ramp niet onberoerd gelaten. Dit heeft als gevolg dat sommige roofdieren zijn veranderd in extreem onnatuurlijke moordmachines.

ONVERGETELIJKE PERSONAGES BOTSEN MET EEN MEEDOGENLOZE, DUBBELE DREIGING

 • Vecht tegen de wrede Highwaymen en hun weerbarstige leiders, Mickey en Lou. Zij staan bekend als The Twins en combineren hersens en spierkracht om Hope County in een ijzeren greep te houden.
 • Je vecht zij aan zij met verschillende moordlustige huurlingen. Deze nieuwe bondgenoten, net als enkele bekende gezichten, brengen unieke vaardigheden met zich mee in de strijd.
 • Zoek de voormalige doomsday-cult en vind de charismatische leider die de ineenstorting van de beschaving voorspelde: Joseph Seed.

UPGRADE JOUW THUISBASIS DOOR HET AANTAL OVERLEVENDEN TE VERGROTEN

 • Specialisten vergezellen de overlevenden om je te helpen met het maken van wapens en voertuigen en het trainen van je huurlingen. Zij gaan zelfs op expeditie vanuit de acht thuisbasisfaciliteiten: de werkbank, het trainingskamp, het explosievenlab, de ziekenzaal, de garage, de helende tuin, de cartografie en expedities.
 • Vergroot je community en upgrade je thuisbasis om alle faciliteiten te verbeteren en krachtigere wapens en uitrusting te ontgrendelen.

VECHT VOOR DIERBARE BEZITTINGEN IN HOPE COUNTY EN DAAR VOORBIJ

 • Strijd tegen de Highwaymen in de Escalations door hun outposts aan te vallen en te doorzoeken op zoek naar ethanol en andere materialen.
 • Wanneer de Highwaymen terugkeren met betere versterkingen, kun je een grotere uitdaging aangaan voor nog meer van deze waardevolle bronnen.
 • Voor het eerst in Far Cry is het avontuur niet alleen lokaal. Waag je buiten Hope County op bloedstollende expedities naar unieke en gedenkwaardige locaties in de VS, waaronder de wetlands, canyons en kustgebieden.
 • Expedities en outposts verschillen altijd van elkaar, omdat ze missies belonen die steeds uitdagender zijn en telkens weer verrassend zijn.

*De definitieve content en releasedata zijn aan verandering onderhevig. Sommige kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar bij de lancering. Content kan op elk gewenst moment apart beschikbaar zijn als aankoop en/of als giveaway naar eigen goeddunken door Ubisoft. Systeemvereisten zijn momenteel in behandeling. Controleer de systeemvereisten en productspecificaties voor aankoop en bij de lancering van de game voordat je je pre-order inlost.

Productspecificaties

 • Uitgever: Ubisoft®
 • Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai. Ubisoft Kiev,
 • Releasedatum: 15 februari 2019
 • Genre: Open World Action Adventure
 • Platformen: PlayStation®4 Systeem / PlayStation® Pro / Xbox One / Xbox Scorpio / PC
 • PEGI: 18+
 • URL: Farcrygame.com

© 2019 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Far Cry, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Based on Crytek’s original Far Cry directed by Cevat Yerli. Powered by Crytek’s technology “CryEngine.”

 

Specificaties
 • Sku 20437156
 • Ean code 3307216096856
 • Platform Xbox One
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Xbox One Far Cry New Dawn
Xbox One Far Cry New Dawn

Special price € 14,99

Normale prijs: € 29,99

Je bespaart 50%

Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Xbox One Far Cry New Dawn
Xbox One Far Cry New Dawn

Special price € 14,99

Normale prijs: € 29,99

Je bespaart 50%

Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Xbox One Far Cry New Dawn... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

01-10-2020 08:34:02 Europe/Brussels +0200