Zo schmink je een halloweenzombie!

  •  12-09
  •  Halloween,zombie,schminken

Mag het nog griezeliger? Maak dan een enge zombie van je kind voor het halloweenfeest. Met schmink kun je heel wat enge effecten creëren. Kijk maar.


#1. Gebruik akelige zombieschmink


Klaar voor de schminkworkshop? Ga dan maar meteen aan de slag met onze schminkkit. Hier zit alles in wat je nodig hebt, inclusief latex en nepbloed. Dat kun je gebruiken om wonden na te maken. Wij hebben dit niet gebruikt, want onze zombie was al griezelig genoeg.

#2. Witter dan wit!


Een halloweenzombie schminken doe je vervolgens zo. Maak het gezicht schoon en schmink het hele gezicht vervolgens wit met een sponsje#3. Gifgroene contouren

Geef het gezicht een enge contour en dep met het sponsje lichtgroene schmink langs het voorhoofd, de slapen en alle andere randen van het gezicht.


#4. Vorm het gezicht met schaduwen 


Met grijs geef je de contouren aan voor het enge gezicht. Om de ogen er hol uit te laten zien breng je twee bogen aan alsof de neus zou doorlopen vanuit de ooghoek, richting de haargrens. Accentueer de jukbeenderen en schmink de lippen ook lichtgrijs.

#5. Accentueer met zwart 


Breng daarna enkele zwarte accenten aan rondom de ogen, op de neus en bij de mond. Met de verticale strepen bij de mond lijkt het net alsof je naar de tanden van je monster zit te kijken.

Trek ook een horizontale zwarte streep tot onder de jukbeenderen voor een demonische glimlach. Bij de ogen zorg je voor een boze look door alleen aan de buitenkant van het oog een ronding te maken en deze scherp als een druppel naar de ooghoek te laten aflopen.


#6. Een extra bloederige zombie 

Optioneel kun je nog wat bloedvlekjes aanbrengen rondom de lippen van je kleine zombie. Dep dit met je vingers als kleine vlekjes rondom de lippen en een beetje richting de wangen. Net alsof je kind net een hap uit een grote pizza met heel veel tomatensaus heeft genomen. Brrr... wat een griezel! Perfect voor Halloween dus![Extra leestip]: Als een griezelige zombie naar het halloweenfeest!

Na de schminktips benieuwd geworden hoe je je kiddo volledig omtoverd in een griezelige zombie? Lees dan zeker eens onze extra blogpost!


Voorraad van Zo schmink je een hallowe... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-06-2019 21:43:54 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa