Zoobles - Magic Mansion Playset

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Zoobles - Magic Mansion Playset

Ontdek de ultieme Zoobles-plek met het magische huis. Deze geweldige speelset zit vol magische transformaties en brengt de chaotische Zoobles-wereld tot leven. Er zijn drie verschillende kamers, een glijbaan om te rollen, displaygebieden en hotspots, plus een unieke Zoobles Z-Girl. Er zijn zo veel plekken om te spelen. Stapel, verbind en combineer de kamers van het magische huis in elke gewenste configuratie.

Bekijk het bubbelbad boven en lanceer je Zoobles Z-Girl van het kussen via de glijbaan om haar tot leven te laten komen wanneer ze de hotspot onderaan bereikt. Ontspan in de woonkamer en draai aan het wiel om je kamers op magische wijze te transformeren. De meubels kunnen worden omgedraaid, waardoor er compleet nieuwe speelgebieden ontstaan. Het bubbelbad wordt een bed en de woonkamer verandert in een ruimte voor make-overs.

Het is zo leuk. Plaats je Zoobles Z-Girl op de dansvloer en draai aan het wiel van de vloer om haar te laten dansen. Je kunt zelfs de omkeerbare achtergronden van het magische huis (twee inbegrepen) omwisselen om je kamerlocaties compleet te maken en iets toe te voegen aan je fantasieverhaal. Nadat je met één indeling voor het magische huis hebt gespeeld, kun je de boel omwisselen. Het is heel makkelijk om de kamers van het landhuis te herschikken en in meer dan 25 unieke combinaties te schuiven. Transformeer en speel steeds opnieuw.

Met zoveel plezier in het Zoobles magische huis is dit kinderspeelgoed een must-have voor je verzameling. Zoobles-speelgoedfiguren zijn de perfecte cadeaus voor kinderen vanaf 5 jr. Pas je eigen herenhuis aan met het Zoobles magische huis.

 • Draai aan het wiel om het meubilair in de kamers op magische wijze te veranderen en te kantelen. Het bubbelbad wordt een bed en de woonkamer verandert in een glamourkamer
 • Laat de unieke Z-Girl, Stella Strutz, over de hotspots rollen om haar in een Zoobles-dier te veranderen. Aai over haar hoofd om haar om te toveren in een stijlvolle Z-Girl
 • Stapel, verbind en combineer je Zoobles-huis in meer dan 25 verschillende opstellingen. Het is heel makkelijk om de kamers en glijbaan opnieuw te rangschikken, zodat je het naar wens kunt aanpassen
 • Deze ultieme speelset voor meisjes bevat 2 hotspots voor transformaties en een beweegbare glijbaan. Rangschik je kamers, plaats de glijbaan en lanceer je Z-Girl naar een openklappende transformatie
Specificaties
 • Sku 20518390
 • Ean code 0778988369708
 • Merk Zoobles
 • Leeftijd van vanaf 4 jaar
 • Leeftijd tot 8 jaar
 • Thema Tv-figuren
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Zoobles - Magic Mansion Playset
Zoobles - Magic Mansion Playset
€ 34,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Zoobles - Magic Mansion Playset
Zoobles - Magic Mansion Playset
€ 34,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Zoobles - Magic Mansion P... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

02-12-2021 14:05:22 Europe/Brussels +0100