Waterglijbanen

Natuurlijk is een zwembad heerlijk als het heel warm weer is: lekker zwemmen, spetteren en spatteren. Maar nog leuker is een glijbaan bij het zwembad, om elke keer op te klimmen, af te glijden en in het water te plonzen. Een gewone glijbaan is niet zo handig, want door de natte badkleding glijdt die niet goed. Kies daarom voor een waterglijbaan, met een aansluiting voor een wateraanvoer. Dan glijden de kinderen heel soepel naar beneden.
Niet iedereen heeft echter de ruimte om een groot zwembad op te zetten, maar je kinderen willen wel een waterglijbaan. Dan zijn er ook leuke mogelijkheden met de opblaasbare waterglijbaan met een aaneengesloten zwembadje of opvangbad. Twee in één dus, goed voor uren speelplezier! Daarnaast is er al een aantal jaren een waterslider verkrijgbaar, die nog minder ruimte inneemt. De waterslider is ook een glijbaan, maar je hoeft er niet op te klimmen. Je glijdt horizontaal door het water op de baan, net als wanneer je ’s winters een glijbaantje maakt op straat.
Het allernieuwste alternatief is een watermatras. Het watermatras wordt gevuld met water en lijkt dan op een luchtmatras, maar als je er op loopt of springt, spuit het water door de openingen naar buiten.

5 Artikel(en)

5 producten
 • Waterglijbaan 7 meter

  € 19,99

 • Waterglijbaan 457 cm

  € 14,99

 • Dubbele Waterglijbaan 4,5 meter

  € 24,99

 • H2Ogo! Beach Bounce Water Park

  Special price € 199,99

  Normale prijs: € 229

 • H2O Go! Blobzter

  Special price € 55,99

  Normale prijs: € 79,99

  Meer info

5 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

05-08-2021 00:43:29 Europe/Brussels +0200