Filterpompen

Waarom heb je een filterpomp nodig voor je zwembad? Als je een heerlijke duik wil nemen in je zwembad, dan doe je dat toch liefst in proper water dat fris ruikt? Daarom is het gebruik van een filterpomp belangrijk, die zorgt ervoor dat het water in je zwembad circuleert en gefilterd wordt. Zonder zorgen je zwembad in!

Bacteriën krijgen geen kans, het water staat niet stil en blijf verser want de filterpomp zorgt voor essentiële watercirculatie.
Het vuil wordt weg gefilterd, het propere water wordt weer in je zwembad gepompt. Meer info rond de werking van een patroonfilterpomp vind je in onze zwembadgids.

Even belangrijk al een goede zwembadpomp met filter zijn zwembadchemicaliën. Toegegeven, gezond klinkt het niet, maar chloor toevoegen, heeft wel degelijk een zuiverende werking. Bovendien vernietigt het ook alle organische onzuiverheden die niet gefilterd kunnen worden uit het zwembadwater. Daarnaast verwijder je best geregeld het grote vuil uit je zwembad, dat doe je best met een schepnet en/ of zwembadstofzuiger.

2 Artikel(en)

2 producten
 • Intex filterpomp 2271L

  Intex filterpomp 2271L

  € 59,99

 • Bestway filterpompen Flowclear 2006L

  Bestway filterpompen Flowclear 2006L

  € 59,99

  Meer info

2 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

19-01-2020 06:42:34 Europe/Brussels +0100
fun master